Будинок без сусідів за кожною стіною. Частина 4

0
3

Опускається на висоту одного поверху дитячі так і залишився. тим більше, що господарі відмовилися стін, які відділяють його від салону. Тому що в будинку, перед вхідними відкривається широка перспектива в напрямку саду. Домашні запевняють, що їм не вистачає закритого тамбура, який, як правило, в будинках затримує холодне повітря, що потрапляє в інтер’єр вхідних дверей.

Було вирішено також на адаптацію невикористаного простору над гаражем. Після невеликого підйому фронтонів над цим приміщенням з’явився додатковий номер для дочки. Стінки коліно підняли, втім, і у всьому будинку. Це відбулося за рахунок підрядників, які стурбовані висота приміщень на мансардному поверсі не робити на етапі конструювання кроквяних ферм і запропонували майбутнім власникам з пустотілої цегли, а також ще два додаткових шарів. Так воно і сталося. Сьогодні власники оцінюють, що це було гарне рішення. Після невдалої спроби співпраці з архітектором інтер’єру господиня будинку самостійно розробила дизайн всього приміщення. Ідеї архітектора всього один — знизити підлоги салону. Але і тут ввела зміни. З міркувань безпеки маленького і галасливого сина Куби підлогу знижена тільки на одну сходинку, хоча дизайнер запланував там зниження до висоти дивана.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here