Смілива реконструкція будинку-кубики з часів ПНР. Частина 4

0
3

Революція в інтер’єрі будинку

Проект передбачав не тільки «face ліфтинг» будівлі, але, перш за все, майже вдвічі збільшити площу. Архітектори, після багатьох, вирішили розширити будинок в двох напрямках: у смузі північної заплановано нову зону завантаження і зону нічну батьків, у південному — зону вітальні з вітальні високий, на два поверхи і зону дітей на поверсі.

Старий будинок мав виступають вище рівня газону підвали і високо піднятий перший поверх. Згідно з діючими в період виникнення будинку стандартам, у всіх приміщеннях були низькими — їх висота становить близько 2,55 м. Щоб нівелювати ці недоліки, дизайнери вирішили, з одного боку, знизити рівень знову салону — так, щоб він опинився ближче до дерну, а з іншого — зробити це приміщення високий, на два поверхи. Додало всю денну зону будинку привабливості і простору. Запланована антресоль над вітальні, надала інтер’єру сучасний стиль. Велике мансардне вікно, освітлення у приміщенні, як на верхній, так і нижній поверхів, це також велика перевага проекту.

Всі ідеї та рішення, застосовані в цьому будинку знайшли визнання не тільки в його власників, але і в колі фахівців — будівля є лауреатом престижних премій.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here