Смілива реконструкція будинку-кубики з часів ПНР. Частина 2

0
3

Більше, ніж ліфтинг фасаду

Архітектори запропонували, щоб для обробки фасаду використовувати деревину, як найбільш економічною альтернативи для штукатурки. Ідея зустрівся з розташуванням господарів, які схвалили також незвичайну темну колірну гаму чоловий фасад будівлі.

Фарбування дерев’яних дощок на чорний колір, що дозволило отримати цікаве, ефектно графічного ефекту. Це, зокрема, завдяки цьому будівля придбав елегантність і стильний характер. Архітектори взяли припущення, що корпус чорного кольору буде підкреслювала всі зовнішні елементи фігури. А «вирізати» вирішили підкреслити контрастними квітами; у зоні входу і світло-сірий — із боку саду.

Крім розширення, будинок потребує ремонту даху, утеплення, заміни, встановлення та підлоги. З даху зняли всі шари ізоляції, для того, щоб знову ізолювати перекриття даху і його сучасний спосіб, який відповідає на сучасні стандарти. Зовнішні стіни — як ці старі з повного цегли, як і нові з силікатних блоків товщиною 18 см, були утеплені та оздоблені обшиванням з дощок.

Дошки годинник кріпляться на дерев’яній до підконструкції (решітці), а шерсть заповненням між плямами того ж грати і кріпиться безпосередньо до стін конструкції.

Як це зазвичай буває, затишна, хоча і виглядав на перший погляд цілком пристойно — під час будівельних робіт показав свої похмурі таємниці Однієї з найбільш неприємних виявилися іржаві балки. Вирізання пошкоджених елементів і додавання нових за останні роки, збільшилася роботи і підвищило вартість реконструкції.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here