Ремонт будинку в Konstancin — будинок, свідок історії. Частина 5

0
3

Відкриття простору

Колишній рука інтер’єр будівлі був характерний для способу формування житлової площі в період до — і післявоєнного періоду. Він полягав у створенні багатьох приміщень, які становлять окрему закриту цілому.

Зв’язок між ними була можлива лише через кожне відкриття, що розділяє їх двері. Цей договір, для сучасних потреб жителів, рішенням архітектора і власників частково змінений. Окремим особливу отримали нові функції і в поєднанні їх з додатковими переходами.

У місце дерев’яної відділення, через яку входило прямо на камбуз, з’явився стильний ганок з козирком, критих черепицею, на штифтом стовпі. Тільки з неї веде вхід в сіни і далі — для туалету, вітальні та кухні, де замість печі донбасу з’явилися сучасні пристрої. Крім найменування ганку зимовий сад, з якого, як з веранди, також можна потрапити у вітальню з каміном, а звідти — чудовий персонал. Вестибюль, в свою чергу, з широким входом підключається до їдальні, до якої примикає кімната для кухні. Перебудована і, відповідно, обладнана ванна кімната залишилася в тому ж місці, але до нього можна увійти як з боку кухні, передпокою, так і вітальні.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here