Номери для роботи господарів, які мають вільні професії, були з урахуванням практично під розмір стільниць, необхідних у такому приміщенні. Виділення цих номерів дозволяє перервати роботу і зайнятися чимось іншим (що в домі, на жаль, часто трапляється), без прибирання на робочому столі.

В результаті ефективного управління поверхнею, на першому поверсі не передбачено також окремий туалет для гостей. Було вирішено одну ванну кімнату, через це її так спроектували, щоб вона була максимально зручною і для кого-то. Отриманий цей ефект, ділячи приміщення з двома розташованими з боків стінками. У першій частині встановлені унітаз, біде, умивальник, з якими іноді користуються гості, а далі, в глибині душ і шафка для косметики – вже лише для господарів.

Вітальня з видом

Завдяки економному поверхнею, можна було дозволити собі великої вітальні. Справляє враження він ще більше за рахунок стіни вікон, розташованих уздовж довгої стіни. Вид на ліс, який відкривається, коли він вступає у вітальні, привертає увагу. Але це також варто зосередитися на інтер’єрі, який він естетично об’єднати з тим, що зовні. Одну стіну конструкції покриті шматочками гнейсу. В цей же оброблена частина фасаду. Колір каменю: сірий, відтінки бежевого, руди повторюються в колірній гамі кімнати. Теплий руди має своє відображення у віконних рамках, попелястий в дивани, бежеві відтінки в різних деталях. В результаті, в салоні світло, навіть коли небо хмари. І звичайно ж, не можна забувати про ефект, який дає висота приміщення, в якому залишили відкриту дерев’яну конструкцію даху з на висоті 4,8 м. Ялинові крокви, злегка сосни, є конструкційним елементом цієї частини будинку, але в той же час декоративним деталь. Видно також потужний сталевий підрядок розміром 30 × 12 див. Він також свідомо не був прихований.