Будинок з Кракова. Частина 2

0
3

— Ми зустрілися в моєму кабінеті, — продовжує архітектор. — Подивився нові фотографії дуже красивою ділянки на краю лісу. Відразу ж, ми говорили про земельній ділянці, у програмі майбутнього будинку, естетичні уподобання інвесторів, обробку природи, але і про музику… це Була дуже цікава розмова, яка допомогла мені у визначенні архітектурної пропозиції.

Поступово стає все менше і менше

Інвестори з початку велику увагу на якість обробки всіх деталей. Вони були сповнені рішучості обмежити площу будинку стільки, щоб вистачило грошей на високого класу оздоблення будівлі. Тому в ході роботи над проектом кілька разів міняли концепцію будівлі — в основному із-за необхідності зменшити масштаб, внаслідок обмеження фінансових можливостей інвесторів. Спочатку будинок повинен був мати 400 м2. Я виявився на 200. Коли сьогодні ми дивимося на ці скорочення, здається, що фінансові обмеження тільки корисно, будинку елегантності. Крім того, під час переговорів про функціональності вдома виявилося, що планувався спочатку велика будівля це жодним чином не потрібен, яка має в ньому жити двом людям.

В результаті концепції проекту був створений об’єкт на плані букви Л. вона була Побудована так, щоб не порушити красу навколишнього пейзажу, а, навпаки, зробити його частиною архітектурної концепції і гармонійно пов’язати з зовнішньої і внутрішньої.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here