Це припущення зв’язку з навколишнім середовищем знаходить своє вираження вже в передньому вході в будівлю. Скляна поверхня стіни дозволяє в глобальній перспективі побачити фрагмент саду.

Будинок складається з частини, доступною на першому поверсі і приватної – на верхньому ярусі. Завдяки розташуванню будинку на перетині двох вулиць, поділ на частини офіційну і приватну можна було підкреслити двома входами – це офіційні призводить, з одного вулиці, “в приватному порядку”, а можна потрапити всередину з іншого.

На першому поверсі розташовані відкриті на себе, у всіх приміщеннях їдальні, вітальні і кухні. У відповідності з основними принципами модерністського стилю в інтер’єрі кожна деталь виконує як естетичну, так і практичну функцію, і все це в поєднанні з конструкцією будинку.

Ідеально гладкий, кілька метрової висоти ризаліт каміна, прикрашений біля підніжжя сильним акцентом кольору, у вигляді щілини топки з потрескивающим вогнем, вигідно контрастує зі стіною, яка складається з дерев’яних дощок, яке є частиною фасаду будівлі. Скляна поверхня відокремлює вітальню від їдальні. Bamboo “жива огорожа” посаджений на її тлі є режим запису і, природно, виділяє цю частину від іншої частини приміщення.