Від подання проекту

Інвестори прагнули до того, щоб їх будинок був максимально компактний, недорогий в будівництві і експлуатації. І не збиралися зв’язувати собі на шию петлю у вигляді великого кредиту.

Не хотіли, щоб щоденні домашні роботи домінували повністю їх життя. Між іншим, тому і наважились тільки на одну ванну кімнату і маленький туалет. З іншої сторони, очікували, однак, що будинок буде найбільш функціональним, а його інтер’єр – відкрите і широке.

Архітектори вирішили, що замість того, щоб марно збільшувати площу забудови ділянки, особливу увагу повинні приділяти максимальне використання простору всередині будівлі. Тому в приміщенні запланували так, щоб якомога менше витрачати на зв’язок. Це вдалося досягти, зокрема, завдяки розробці дизайну входу від вершини будівлі і поєднанні його по коридору з центрально розташовану сходами.

Простір будинку в зрозумілій формі була розділена на функцію : денна і нічна. Зона денна зона – охоплює свою діяльність на весь перший поверх – простора і світла, з великою кількістю скління, відкрита на видний за вікнами сад. Поєднує в собі функції вітальні, їдальні і кухні. Нічна частина, запланована на горищі, в свою чергу, невелика, знайшли там три скромні, але комфортабельні спальні, туалетна кімната (спальня) та ванна кімната з коморою.