Будинок без сусідів за кожною стіною. Частина 3

0
3

— У нас були певні очікування, але ми намагалися адаптувати до реальних умов і силою, не форсувати рішень», — каже пані Єва. — Найбільше ми хотіли на світлих і дуже просторих приміщеннях денних з вітальні і на те, щоб наші приміщення приватного знаходилися на першому поверсі. Громада будинку повинна була бути низький, звичайний і зрозуміле.

Єва, Фома, вони хотіли, щоб їхній будинок мав стильний зовнішній вигляд, і це «щось», що робить будівлю дуже подобається. Таким чином, хоча в приміщенні у прийнятому проекті не до кінця були мрії, рука, вирішили без коливань. Полонив їх зовнішній вигляд будівлі. Їм подобалася презентабельна, солідна, а також і низька фігура, яка не повністю домінувати ділянки. Трохи змін, щоб було ще зручніше Вже в момент покупки проекту, господарі були сповнені рішучості внести зміни в макет інтер’єру. Всі вони були проведені консультації з архітектором і конструктором. Одним з найбільш помітних-це створення додаткового приміщення над передпокою. Рішення пов’язували нас з інтер’єром церкви, — розповідає власниця. — Не подобається нам внутрішнє освітлення над переходом з холу у вітальню місток, що з’єднує приміщення на горі. Ми хотіли мати простір більш затишним, закритим характером.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here